Over Ons

Alles onder één dak

Bij Vrolijk Verzekeringen heeft u al uw financiële zaken onder één dak. Uw verzekeringen, bankzaken en hypotheek zijn bij ons in goede handen. Hierdoor heeft u altijd een goed overzicht van uw verzekeringen en financiele producten. Bij ons krijgt u nog de ouderwetse service die bij veel grote verzekeraars en banken al lang is verdwenen. Uiteraard wel met moderne middelen zoals internetbankieren en een digitale polismap.

Afspraken kunnen zowel bij ons op kantoor als bij u thuis worden gemaakt. Als u overdag niet kunt dan is een afspraak ’s avonds ook mogelijk. Doordat we samenwerken met vele grote en kleine verzekeringsmaatschappijen, kunnen we u de beste producten aanbieden tegen een scherpe prijs.

Vrolijk Verzekeringen is in 1989 opgericht door Bert Vrolijk en gevestigd in Andijk. In 2008 is het kantoor overgenomen door Arend Vrolijk.

Arend Vrolijk

Arend werkt sinds 2002 bij Vrolijk Verzekeringen. Eerst als werknemer en nu als eigenaar. Hij is expert op het gebied van oplossingen voor de oude dag zoals levensverzekeringen en banksparen, hypotheken en zakelijke verzekeringen. Arend is Erkend Hypotheek Adviseur.

Linkedin Arend Vrolijk

Richard Steltenpool

Na een aantal jaren bij ABN Amro en Rabobank te hebben gewerkt is Richard in 2008 bij Vrolijk Verzekeringen begonnen. Richard heeft deze overstap voornamelijk gemaakt omdat hij bij Vrolijk Verzekeringen meer verantwoordelijkheden heeft. Zo kan hij klanten adviseren en begeleiden bij het volledige traject van verzekeringen. Van het aanvragen van een verzekering tot het afhandelen van een schade.

De specialiteiten van Richard zijn bankzaken en particuliere schadeverzekeringen.

Linkedin Richard Steltenpool