Over Ons

Alles onder één dak

Bij Vrolijk Verzekeringen heeft u al uw financiële zaken onder één dak. Uw verzekeringen, bankzaken en hypotheek zijn bij ons in goede handen. Hierdoor heeft u altijd een goed overzicht van uw verzekeringen en financiele producten. Bij ons krijgt u nog de ouderwetse service die bij veel grote verzekeraars en banken al lang is verdwenen. Uiteraard wel met moderne middelen zoals internetbankieren en een digitale polismap.

Afspraken kunnen zowel bij ons op kantoor als bij u thuis worden gemaakt. Als u overdag niet kunt dan is een afspraak ’s avonds ook mogelijk. Doordat we samenwerken met vele grote en kleine verzekeringsmaatschappijen, kunnen we u de beste producten aanbieden tegen een scherpe prijs.

Vrolijk Verzekeringen is in 1989 opgericht door Bert Vrolijk en gevestigd in Andijk. In 2008 is het kantoor overgenomen door Arend Vrolijk.

Arend Vrolijk

Na twee jaar bij een accountantskantoor te hebben gewerkt is Arend in 2002 bij Vrolijk Verzekeringen begonnen als adviseur. In 2008 heeft hij het bedrijf overgenomen van zijn vader Bert Vrolijk.  Arend is expert op het gebied van oplossingen voor de oude dag, hypotheken en zakelijke verzekeringen en is Erkend Financieel Adviseur.

Arend stelt zich graag even voor:

Als vader van drie jonge kinderen en eigenaar van Vrolijk Verzekeringen is er zowel privé als zakelijk altijd genoeg te doen. Mijn oude hobby's  motorrijden, oldtimers en veel sporten zijn hierdoor wat naar de achtergrond verschoven. Wel ben ik een paar keer per week te vinden bij Strength & Conditioning in Andijk om te crossfitten.

Ik werk al jaren met veel plezier bij Vrolijk Verzekeringen en haal er veel voldoening uit dat het bedrijf blijft groeien. Graag maak ik persoonlijk kennis om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Mijn opleidingen

Assurantiebemiddeling B
Beleggen A
Erkend Hypotheekadviseur
WFT Adviseur Basis
WFT Adviseur Consumptief Krediet
WFT Adviseur Hypothecair Krediet
WFT Adviseur Inkomen
WFT Adviseur Schadeverzekering Particulier
WFT Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
WFT Adviseur Vermogen

 

Richard Steltenpool

Na een aantal jaren bij ABN Amro en Rabobank te hebben gewerkt is Richard in 2008 bij Vrolijk Verzekeringen begonnen. Richard is onze RegioBank expert. Hij weet alles van betalen en sparen. Daarnaast is hij het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en balie en handelt hij alle schades voor u af.

Richard stelt zich graag even voor:

Ik werk al jaren bij Vrolijk Verzekeringen en vindt de afwisselende werkzaamheden van bankzaken en verzekeringen heel prettig. Ik ben in Andijk opgegroeid maar ik woon nu al geruime tijd in Grootebroek. In mijn vrije tijd ga ik graag kitesurfen maar door een langdurige verbouwing en de geboorte van mijn zoon Milan heb ik hier tegenwoordig minder tijd voor.

Mijn opleidingen

MBO Bank en Verzekeringswezen
WFT Adviseur Basis
WFT Adviseur Schadeverzekering Particulier

 

Susan van Diepen

Per 1 augustus 2017 is Susan van Diepen begonnen bij Vrolijk Verzekeringen. Susan heeft eerder al van 2008 tot en met 2012 bij Vrolijk Verzekeringen gewerkt naast haar studie. Susan zal de functie adviseur schade particulier en zakelijk vervullen en zal voornamelijk in de buitendienst werken.

Susan stelt zich graag even voor:

Sommige mensen zullen mij nog kennen van de tijd dat ik naast mijn studie bij Vrolijk Verzekeringen werkte. Na mijn studie heb ik bij Reaal gewerkt als accountmanager sales voor de grote advieskantoren. In februari ben ik moeder geworden van onze zoon Sven. Tijdens mijn verlof kreeg ik steeds meer de behoefte naar een nieuwe uitdaging. Dichter bij huis en in een functie waar ik meer in contact kom met klanten. Door met mijn expertise op het gebied van schade verzekeringen-  particulier, -zakelijk en vermogen te adviseren.

Mijn opleidingen

HBO Management Economie en Recht
WFT Adviseur Basis
WFT Adviseur Schadeverzekering Particulier
WFT Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
WFT Adviseur Vermogen

 

Marleen Vrolijk

Na het halen van een master in Arbeids- en Organisatiepsychologie is Marleen aan de slag gegaan op de afdeling personeelszaken bij een aantal grote bedrijven. Omdat het bij het bedrijf van haar man Arend steeds drukker werd en zij bij haar werkgever een dag minder zou moeten gaan werken vanwege een bezuiniging is in 2014 besloten om de overstap te maken naar Vrolijk Verzekeringen.

Door de affiniteit met personeelszaken is Marleen zich verder gaan specialiseren in oplossingen voor personeelsverzuim. Dit heeft weer raakvlakken met oplossingen voor arbeidsongeschiktheid bij ondernemers waarmee ook steeds meer ervaring wordt opgedaan. Daarnaast is de kennis uitgebreid met adviseren over particuliere en zakelijke schadeverzekeringen.

Marleen stelt zich graag even voor:

Het werken bij Vrolijk Verzekeringen combineer ik met het drukke gezinsleven en de zorg voor onze kinderen Thijmen, Hilde en Jochem. Ik heb jarenlang fanatiek gekorfbald maar kan dit door een blessure helaas niet meer doen op het niveau waar ik graag op wil spelen. Wel ben ik nog actief als vrijwilliger bij Sporting  Andijk en zit daarnaast in de oudercommissie van het kinderdagverblijf.

Mijn opleidingen

WO Master of Science psychologie
WFT Adviseur Basis
WFT Adviseur Consumptief Krediet
WFT Adviseur Inkomen
WFT Adviseur Schadeverzekering Particulier
WFT Adviseur Schadeverzekering Zakelijk